Welkom op bij Ju Promo. Het hoofddoel van de zaak is het verkopen van budoartikelen. Hoofdzakelijk worden de materialen van Ju-Sports geïmporteerd. Een Duits merk met een grote naam dat zijn intrede probeert te maken in België en andere landen over de hele wereld. 

Aangezien JU Promo nog een klein bedrijf is en groeiend wordt er via deze webshop nog maar een gelimiteerd aanbod getoond van wat er mogelijk is. Vraag gerust de uitgebreide catalogus (in duits) of neem een kijkje op www.ju-sports.com wat er allemaal op de markt is als je het hier niet terug vindt. 

Momenteel werken we enkel via online of telefonische bestellingen en is er nog geen daadwerkelijke winkel. Wij proberen om alle bestelde producten zo snel mogelijk te leveren! Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Hiervoor wordt een kleine transportvergoeding voor gevraagd.

Voor clubs zijn er kortingen op alle artikelen. Deze zijn momenteel nog niet zichtbaar op de website en kunnen variëren per artikel. Wanneer een club zich kenbaar maakt kan deze digitaal of op papier de clubprijzen ontvangen.

Actie

Bij aankopen die de waarde van 250 EUR (incl) overstijgen krijgt me 5% korting op de gehele factuur.

JU Promo is herkent als officiële verdeler van de Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw. Alsook de producten die verkocht worden zijn goedgekeurd door de Ju-Jitsu International Federation die momenteel nog maar 2 merken op hun lijst hebben staan!

Buiten de activiteiten van verkoop van producten is het ook mogelijk mij als lesgever in te huren voor verschillende activiteiten.