Compression ProLine shorty + motion pro flexcup

€ 44,95
Inclusief belasting

Wil je een strakke broek en een kruisbeschermer? Wil je spiercompressie en een jockstrap? Dan is de ProLine Spats van Ju-Sports precies wat u zoekt! De ProLine Spats met cup insert biedt twee voordelen in één: Ten eerste, een Ju-Sports kruisbeschermer met alles wat een goed doordachte jockstrap nodig heeft.

Maat
Aantal

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Een goed geventileerde, voorgevormde cup, de cup gemaakt van ademend materiaal dat kan worden geopend - zodat u de cup kunt verwijderen en gemakkelijk kunt wassen.

De tailleband is gemaakt van elastisch 4-way stretch materiaal en is makkelijk rekbaar. Zo zit de supporter precies waar hij hoort en kun jij je concentreren op je training.

Ten tweede heb je een volwaardige, stevige compressiebroek die je spieren tijdens de training met aangename druk ondersteunt en warm houdt. Het zweet wordt via de vezels naar buiten afgevoerd en je spierspanning wordt mooi op peil gehouden. De zorgvuldig bewerkte platte naden drukken niet en hinderen je niet tijdens trainingen of wedstrijden.

De extra mesh-inzetstukken aan de zijkant en zitting zorgen voor extra ventilatie.

Het algehele iets dikkere materiaal dan de basisshorts zorgt voor een nog betere compressie van het 4-way stretch materiaal.

Je kunt de spats onder een gi trekken of gewoon trainen in de strakke broek, de broek geeft je beide opties.

De cup biedt onbeperkte bewegingsvrijheid en verbeterd draagcomfort doordat hij anatomisch gevormd is en een gel-ondersteunde rand heeft. Ondanks de goede bescherming is de beker toch flexibel

De kenmerken van de Motion Pro Flexcup: beker met hoge slagvastheid

fusieschild: resistent composietschild beschermt tegen sterke mechanische invloeden

  • De maattabel is bij de foto's inbegrepen, de cup is altijd dezelfde maat, maar de breedte en maat van het stoffen gedeelte variëren, kijk maar op de foto voor je tailleomvang!

  • Vezelsamenstelling van het textiel: 73% polyester, 27% elastaan ​​(spandex)

  • Samenstelling van de beker: De beker is gemaakt van TPR-plastic, polypropyleen en de metalen klinknagels (zoals te zien op een van de foto's)

Ju-Sports
6412001